Over de producent en bedenker van Pack-Rack

Cader behoort tot het Amerikaanse bedrijf Carlyle en maakt deel uit van de Signode Industrial Group, een wereldmarktleider op het gebied van verpakkingsmaterialen, strapping en machines.

Cader opereert samen met Nederlandse productievestigingen Angleboard en Van Antwerpen Cartonnage (V.A.C.)  in de divisie Protective Packaging, leider op het gebied van hoek- en randbescherming, omsnoeringssystemen, verpakking en ladingzekering met 24 productiebedrijven in Europa, VS en het Verre Oosten.

Als producent van hoekprofielen in Nuenen en Zwijndrecht hebben we ons inmiddels ook gericht op het adviseren, ontwerpen en fabriceren van smart display oplossingen gemaakt van gerecycled karton. We hebben ons in eerste instantie gefocussed op de (export) Horti markt, waar een enorme vraag is naar slimme creatieve disposables, geschikt voor het verpakken, transporteren en displayen van planten en bollen. Inmiddels heeft de internationale retail en (non) food ook de Pack-Rack ontdekt en werpen we ons met een internationaal team van specialisten uit Benelux, Frankrijk, Engeland, Zweden en Turkije op design, ontwikkeling en productie van Pack-Rack.

PRoriginal-web 2
logo VAC
cader-web
FormLogo
Schermafbeelding 2014-07-08 om 10.10.25
angleboarduk-logo
logo_Gunther_Packaging_CMJN_300dpi